Pençe-Kilit Harekatı Şehitleri için Kuran Tilaveti düzenledi

Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri ile Yurt Müdürlüklerinde manevi rehber eşliğinde geçtiğimiz günlerde Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimiz için Kuran Tilaveti düzenlendi.

Gündem Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 17:52:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 41 sn.
225 okunma
Google News

Etkinlik, Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri ile Afyonkarahisar GSB Yurtlarında gerçekleştirildi. Kuran Tilaveti'nin yanı sıra, gençlere şehitlik makamının önemi ve ne demek olduğu ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Şehitlerimiz, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Onların emanetine sahip çıkmak, en önemli görevimizdir. Bu etkinliklerle, şehitlerimize olan minnet ve şükranlarımızı ifade etmek istedik. Gençlerimize de şehitlik makamının önemini anlatmak istedik." dedi.

Etkinliğe katılan gençler, şehitlerimiz için dua ederek, onların ruhlarına hediye ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.