Koyuncu, cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bizlere armağan edilen en büyük mirasımız; Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Gündem Yayın: 29 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 29.10.2023 01:45:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
194 okunma
Google News
Kaymakamımız Osman Bilici ve Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun Atatürk Anıtına çelenk sunumlarının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma törenine Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Cumhuriyet Başsavcımız Süleyman Kaan Yılmaz, daire amirlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program sonrasında Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihine ışık tutan öğrencilerimizin fırçasından çıkan eserlere ev sahipliği yapan resim sergisini gezerek resimleri hazırlayan öğrencileri tebrik etti.
Ardından Kaymakamımız Osman Bilici Bilici, 29 Ekim Cumhuriyet’ in ilanı münasebetiyle Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etti.
Cumhuriyetimizin 100. yaşını gururla kutladıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; "Her Cumhuriyet Bayramı bizim için çok özel. Fakat bu yıl 100.yılı olması itibarıyla çok daha anlamlı ve gururumuzu arttıran bir Cumhuriyet Bayramını birlikte kutluyoruz. Cumhuriyet’imizin ilelebet var olması için her birimize düşen görevler var. O da güçlü Türkiye’nin daha da güçlü olması için var gücüyle çalışmak. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşları, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yaşını ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum”dedi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.