Ali Özkaya, İlçelerde partilileri ve vatandaşlarla buluşuyor

Çobanlar, Bolvadin ve Sultandağı ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, güne İl Genel Meclis’inde Milli Eğitim yatırımları gündemli bir toplantı ile başladı.

İlçeler Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 16:50:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
317 okunma
Google News

Toplantıya ve ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Şehrimizde devam eden, planlanan ve düşünülen eğitim yatırımlarını İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban, Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetçi ve yetkililer ile ele aldık. Şehrimiz eğitim alanında AK Parti döneminde tarihi yatırımlara kavuştu. Biz bunlarla asla yetinmiyoruz, yenilerini ve daha fazlasını şehrimize kazandırmak için var gücümüzle birlikte çalışıyoruz” dedi. 

Çobanlar, Bolvadin ve Sultandağı ilçelerinde de partilileri ile buluşarak vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Özkaya, İlçelerde ve beldelerde devam eden yatırımları da yerinde inceleyerek sorunlar ile yakından ilgilendi. Yaptığı açıklamada, “Masa başında değil iş başındayız. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti  milletimizden aldığı yetki ile hizmet ve eser siyasetine devam ediyor. Çobanlar ilçemizde tarihi bir yatırım olan seyitler sulamasında incelemeler gerçekleştirdik. Bu yatırımlar doğrudan vatandaşımıza dokunan, üreticilerimize katkı suman projelerdir.” diye konuşan Özkaya, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde Şehrimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin daha çok yatırım ve hizmete kavuşması için AK Parti olarak çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.