İbrahim Yurdunuseven Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, TOGG ve Organize Sanayi Bölgesi ziyaretleriyle ilgili basın açıklamasında bulundu.

Gündem Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 20:23:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
157 okunma
Google News

Türkiye Yüzyılı’nı Engelleyemeyecekler

“Yıllardır başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hepimizin dilinden ve gönlünden geçen milletimizin 60 yıldır hasretle beklediği yerli ve milli aracımız TOGG’u sonunda Afyonkarahisar sokaklarında canlı canlı gördük. “Fabrikası nerede?”, “Yok öyle bir araba” diye söylemlerde bulunanlarda Afyonkarahisar’da TOGG’u canlı canlı görmüş oldu. TOGG Türkiye Yüzyılı’nın nişanesidir. TOGG ile açtığımız Şahlanış Dönemi TCG Anadolu, Hürjet, Kızılelma ve KAAN gibi nice projelerin habercisidir. Nitekim birbiri Türkiye Yüzyılı’nın şaheserlerini de peş peşe dizmekteyiz. Bütün bunlar milletin hasret kaldığı, bir milletin yolunu gözledikleri kıymetli eserlerdir. Bütün engellemelere ve yaptırımlara rağmen bugüne kadar bunları birer birer hayata geçirdik. Artık duracak vakit yok. Hızımızı aldık, ayağımıza bağ olan milletimize yük olanlardan kurtulduk. Bugünden sonra artık geriye dönüş düşünülemez. Türkiye Yüzyılı engellenemez.

 

Milletimizin Destekleriyle Gerçekleşti

“Bugüne kadar yaptığımız her hizmetin ardında ilk olarak bu milletin içinden doğmuş bir lider ve onun arkasında onun sevdasına inanmış bir millet var. 21 Yıldır her dönemeçte her zorlukta kaya gibi tabiri caizse Afyon Kalesi gibi duran bir millet var. Bugün gerçekleştirdiğimiz her ziyarette kapısını çaldığımız her vatandaşın bizleri muhabbetle karşılamasının ardında bir inanmışlık yatıyor. Biz bu inanmışlığa aşık olduk. Bu inanmışlıkla her zorluğun üstesinden gelerek Türkiye Yüzyılı’nın eserlerini meydana getirdik. Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizde bu konuda üzerine ne düşüyorsa yaparak liderinin ve bizlerin arkasında durdu. Ziyaret ettiğimiz Organize Sanayi Bölgesi’nde bir kez daha aynı mıuhabbetle karşılanarak aynı teveccühü hemşehrilerimizden gördük. Bizim sevdamız var. Bizim milletimizle inandıklarımız var. Bu uğurda da durmadan yorulmadan yürümeye yine milletimizle birlikte devam edeceğiz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.