Uluçay’dan EXPO Fuar ve Kongre Merkezi projesi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘EXPO Fuar ve Kongre Merkezi’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 18:29:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
153 okunma
Google News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘EXPO Fuar ve Kongre Merkezi’ ile ilgili açıklamada bulundu. Uluçay açıklamasında, “Bu projemizle kentimiz uluslararası arenada daha fazla tanınacak ve ekonomik anlamda da büyük bir ivme kazanacak” dedi.

Uluçay açıklamasında, “Afyonkarahisar'ımızın ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyelini daha etkin bir şekilde değerlendirmek ve kente yeni bir dinamizm kazandırmak amacıyla EXPO Fuar ve Kongre Merkezi projesini hayata geçireceğiz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen şehrimizin ticaretine katkı sağlamak, Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren şirketlerimizin tanınırlığını desteklemek amacıyla çok amaçlı salonları da bünyesinde bulunduran ticari faaliyetlerinde yürütülebileceği, teknolojik ve çevreci yapısı ile organize bir fuar alanını şehrimize kazandıracağız. Afyonkarahisar’ımıza değer katacak olan projemiz uzun yıllar boyunca hizmet verecek, aynı zaman da çevreye duyarlı bir tesis olarak yapacağız" dedi

EXPO Fuar ve Kongre Merkezi'nin, uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapacak modern bir tesis olacağını dile getiren Uluçay, "Bu proje ile Afyonkarahisar, ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek modern bir altyapıya kavuşacak. Aynı zamanda kentimiz, uluslararası arenada daha fazla tanınacak ve ekonomik anlamda da büyük bir ivme kazanacak” şeklinde konuştu.

Uluçay, EXPO Fuar ve Kongre Merkezi'nin, Afyonkarahisar'ın kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini yansıtan modern bir mimari tasarıma sahip olacağını belirterek, projenin kente değer katacağını da ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.