Hüseyin Menteş mitingde konuşma yaptı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Hüseyin Menteş mitingde konuşma yaptı.

Siyaset Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 13:09:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
92 okunma
Google News

Çok değerli bakanlarım, milletvekillerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın-Gençlik kollarımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis başkanımız, il genel meclis üyelerimiz, kıymetli dava arkadaşlarım Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimizi şereflendirdiği mitingimize hoş geldiniz şeref verdiniz.

Değerli hemşehrilerim sözlerime; Pençe Kilit Harekat Bölgesinde PKK terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Salih AY’a Allah’tan rahmet, aynı çatışmada yaralanan Şuhut İlçemiz nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Berkan Kalaycı’ya da geçmiş olsun dileyerek başlamak istiyorum.

Değerli hemşehrilerim her bir karış toprağı şehit kanları ile sulanmış bu kadim şehrimiz için belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte tam 109 proje hazırladık. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan sonra da kollarımızı sıvayarak çalışmalarına başlayacağız.

109 projemizle mutlu şehrimizde yüzleri güldürecek, gönüllere taht kuracak ve insanımızı mutlu edecek hayallerimiz var. Bizler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize emaneti olan Afyonkarahisarımız’ı Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir şehir hâline getirmek için geliyoruz. Caddelerini, sokaklarını karış karış bilen bir kardeşiniz olarak bu şehri Türkiye’nin incisi yapmak için geliyoruz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimiz, evlatlarımız için mutlu, huzurlu ve daha güvenli yapıların inşa edileceği bir şehir için geliyoruz.  Değerli hemşehrilerim, dava arkadaşlarım bugün bize düşen alnımızı açık, başımızı dik tutan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında daha fazla çalışmaktır. Bunun için önümüzde gurur duyacağımız yüzlerce hatta binlerce örnek var. Mavi vatandan, Suriye'de kurulacak terör devletinin engellenmesine, Azerbaycanlı kardeşlerimizin Karabağ zaferinden, Libya'ya kadar imzasını atan ve 'Dünya beşten büyüktür' diyen bir liderimiz var.

Gazze’de alçaklar katliam yaparken dünyanın üç maymunu oynadığı sırada sesini yükselten, diplomasi trafiği ile dünyayı ayağa kaldıran tek lider Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Değerli dava arkadaşlarımız, değerli hemşehrilerim, yeni bir şevkle ve heyecanla 40 gün sonraki sınavımız olan 31 Mart seçimlerini Allah’ın izni ile yine zaferle alacağız. O zaman hedefimiz nedir, 31 Mart seçimleri. Bunu yapabilecek gücümüz, kuvvetimiz var çünkü hepiniz bu hikayenin kahramanısınız. 31 Mart’tan sonra yazılacak bu hikaye de sizin hikayenizdir.

Değerli hemşehrilerim, bizim kapımız bu şehrin birbirinden kıymetli tüm insanlarına sonuna kadar açıktır, açık olacaktır. Katılımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.