Uluçay'dan "Zaferin Yolu Sanal Müze" projesi

Uluçay’ın ‘Zaferin Yolu Sanal Müze’ projesi tarihi değerlere ev sahipliği yapacak.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 17:54:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
158 okunma
Google News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan Zaferin Yolu Sanal Müze projesi hakkında açıklamada bulundu. Uluçay açıklamasında, “Şehrimizin zengin kültürel mirasını sanal ortamda keşfetmek isteyen herkes, her zaman ve her yerden bu müzeyi ziyaret edebilecek” dedi.

Uluçay açıklamasında, “Afyonkarahisar'ımızın tarihî mirasını modern teknolojiyle birleştirecek olan projemizle şehrimizin kültürel zenginliğini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Büyük Zafer Başkomutanlık Meydan Muharebesi ‘Zaferin Yolu’ artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik teknolojisi ile tur yaptıracak sanal müzemiz istiklal tanıtım merkezinde ziyaretçilerimize hizmet vererek Cumhuriyetimizin kurulduğu topraklara ayrı bir değer katacak.

Afyonkarahisar, tarihi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, zengin bir kültürel birikime sahip bir şehir.  Bu mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak bizim için son derece önemlidir. Bu projeyle, Afyonkarahisar'ın tarihî dokusunu korurken, aynı zamanda teknolojiyi kullanarak daha geniş kitlelere erişmeyi hedefliyoruz. Şehrimizin zengin kültürel mirasını sanal ortamda keşfetmek isteyen herkes, her zaman ve her yerden bu müzeyi ziyaret edebilecek” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.