Afyonkarahisar'ın genç yıldız grubu Saraband'dan muhteşem halk konseri

Cumhuriyet’in 100. Yılı Türk Dünyası Şöleninin 2. Günü etkinliklerinde Azerbaycanlı Sevil Çakar ve Sevilen Nağmeler gurubu konser gerçekleştirdi. Şehrimizin yükselen müzik grubu Saraband ise Afyonkarahisar halkının kulaklarının pasını sildi.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 16:27:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
263 okunma
Google News

AKSAM Başkanı İbrahim Alimoğlu'nun konser öncesi açıklamaları:

 

Zafer Meydanında başlayan Cumhuriyet’in 100. Yılı Türk Dünyası şöleninde 2. Günde Fantastico Sirki, Saraband konserinden sonra sahneye Azerbaycanlı sanatçı Sevil Çakar ve Sevilen Nağmeler ekibi çıkacak. AKSAM Başkanı İbrahim Alimoğlu, “Afyonkarahisarımızda böyle güzel bir etkinliğin yapılmasına katkısı olan herkese teşekkür ederim. Bu kadim şehir Kurtuluşun, Zaferin ve Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar. Bu toprakları bize vatan kılanlara bir vefa borcumuz vardı. Cumhuriyetimizin 100. Yılında bu güzel etkinlik şehrimize yakıştı” dedi.

 

Alimoğlu, “Üç dernek bir araya gelerek neler yapabiliriz diye çalışmaya başladık. Böyle bir etkinlik Valilik ve Belediyemiz olmadan olmazdı onların destekleri ve sponsorlarımızın katkılarıyla Cumhuriyete yakışır bir çalışmaya imza attık. Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Kerkük, Balkanlar, Kıbrıs gibi farklı Türk Cumhuriyetlerinden ekipler ve sanatçılar bir hafta Afyonkarahisar’da olacak. Cumhuriyet’in 100. Yılını Türk Devletrlerimizle birlikte kutlayacak olmamız ayrıca beni memnun ediyor” diye konuştu.

 

AKSAM Başkanı İbrahim Alimoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü, “Şölenin Pazartesi günkü programında özellikle çocuklar ve aileler ön planda tutuldu. Fantastico sirk gösterisi çocuklu aileleri mutlaka bekliyoruz. Yine şehrimizin genç bir müzik gurubu olan Saraband ekibi kardeşlerimiz kulaklarımızın pasını sildikten sonra sahne Azerbaycanlı sanatçı Sevil Çakar ve Sevilen Nağmeler ekibi çıkacaklar. Bizi Azerbaycan diyarına götürecekler. Zafer Meydanındaki etkinliklere herkesi bekliyoruz” dedi.

 

23 Ekim 2023 Pazartesi   

10.00 - Şölen alanının ziyarete açılışı

13.00 – Çocuk animasyonları 

19.00- FANTASTICO CİRK

19.45- Konser Saraband

20.15- Konser Sevil Çakar ve Sevilen Nağmeler

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.