Yurdunuseven’den bildiriyi imzalamayan CHP’ye tepki

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven TBMM’de 12 şehidimiz için yayınlanan bildiriyi CHP’nin DEM Parti ile ortak hareket ederek imzalamamasına tepki gösterdi. Yurdunuseven, “Bir kez oldun dik durun. Samimiyetiniz batsın” dedi.

Gündem Yayın: 24 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.12.2023 15:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
156 okunma
Google News

Hiç bir zaman samimiyetine inanmadıkları CHP’nin, Gazi Mecliste bunun bir örneğini daha gösterdiğinin altını çizen Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel Afyonkarahisarlı Şehidimiz Ramazan Günay’ın İzmir’deki ailesine taziyede bulunurken, CHP Grubu Türkiye Büyük Millet Meclisi’de şehitlerimiz için yayınlanan ortak bildiriye PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti (HEDEP) ile ortak hareket ederek imza atmamıştır. Daha genel başkan seçildiği ilk günden tarafını ve safını belli eden CHP genel başkanı, ülkemizde 12 şehidimizin olduğu bu günde dahi siyasi gelecek kaygısıyla hareket etmeye devam etmektedir. PKK’nın uzantılarını küstürmemek adına Gazi Meclisimizde, AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi gruplarının imzasının bulunduğu terörü lanetleyen ve aziz şehitlerimize taziye mesajlarını içeren ortak bildiriyi imzalamaktan çekinerek, gelen tepkiler üzerine CHP Grubu olarak müstakil bir bildiri yayınlamışlardır. Kahraman şehitlerimizin ailelerinin yanındaymış gibi değilde bir kez olsun bu milletin, bu devletin, bu bayrağın ve vatan evlatlarımızın yanında olduğunuzu gösterin. Bir kez olsun dik durun.  Samimiyetiniz batsın” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.