Milletvekili Olgun’dan Milli Yas çağrısı

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, son 24 saatte 12 yiğit vatan evladının Şehit vermenin acısını yaşadıklarını belirtti.

Gündem Yayın: 24 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.12.2023 15:46:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 49 sn.
154 okunma
Google News

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, son 24 saatte 12 yiğit vatan evladının Şehit vermenin acısını yaşadıklarını belirterek “İYİ Parti olarak, Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Milletvekili Olgun yaptığı açıklamada; “Son 24 saatte 12 yiğidimizi,12 vatan evladımızı kaybettik. Sözün bittiği yerdeyiz. Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun. Milletimizin Başı Sağ Olsun. Şehitlerimizi uğurlarken, bu ihanete karşı milletçe birlik ve beraberliğimizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilmek için İYİ Parti olarak, Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz. Şüphesiz bugün aldığımız her nefes onların sayesindedir. Aziz ruhları şad olsun!” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.