Ahmet Kahveci, 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 17:24:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
50 okunma
Google News

Başkan Kahveci mesajında, “10 Kasım, Türk milletinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma ve saygı günüdür. 10 Kasım, Türk milleti için bir dönemin kapanışı, bir liderin ebediyete intikali ve bir milletin birlik, beraberlik ve vatan sevgisinin yeniden hatırlatıldığı önemli bir gündür. 10 Kasım’ı bir matem günü olarak görmek ve anmak yerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadeleci kişiliğini, milli duygularını, manevi yönünü daha iyi tanımak, tanıtmak için bu günü eşsiz bir fırsata dönüştürmek gerekmektedir. Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” sözü ile milletine emanet ettiği Cumhuriyetimiz onun ifade ettiği gibi ilelebet payidar kalacaktır. Türk Milleti, 100. yılına gururla ulaştığı Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve daha ileriye taşımak azim ve kararlılığını her daim yüreğinde taşımaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin önderidir. O, milletimize özgürlüğü, bağımsızlığı, çağdaşlığı ve aydınlığı getirmek için büyük bir mücadele vermiştir. Bugün, onun aziz hatırasını anarak, onun ilke ve prensiplerine olan bağlılığımızı bir kez daha yineleyerek, onun izinde yürümeye devam etmeliyiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Atatürk'ün ilkelerine, Türk milletinin birlik ve beraberliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne olan inancımızı sürdürmekte kararlıyız. Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anarken, onun gösterdiği yolda ilerleyerek, Türk milletinin geleceği için çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızı yinelemek istiyorum. Bu vesileyle, aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.