Uluçay’dan kadın girişimcilere 100 bin TL destek

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “1 Nisan'dan itibarıyla 500 kadın girişimciye 100 bin lira destek vereceklerini duyurdu. Uluçay, Afyonkarahisar’da kadın istihdamını süratle arttıracaklarını duyurdu.

Gündem Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 17:18:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 54 sn.
156 okunma
Google News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay yeni bir müjde daha duyurdu. Uluçay, yaptığı açıklamada Afyonkarahisar’da yaşayan 500 kadın girişimci için 100 bin lira destek vereceklerini duyurdu.

 

Yeni istihdam alanları oluşacak

Uluçay “Bu şehir, Kadınanaların şehridir. Sultan Divaninin kızı olan Destina Gevher Hatun ve torunu Güneş Hatun’un elinin değdiği bir şehirdir. Bu yüzden bizler hanım kardeşlerimizi her daim sözde değil özde destekliyor ve yanlarında oluyoruz. Bundan dolayı şehrimizde hizmet verecek, iş yeri açacak 500 hanım kardeşimize 100 bin lira destek verecek ve kadın istihdamında önemli bir yol almış olacağız. Hanım kardeşlerimiz, her türlü ticari girişimde doğrudan desteklenerek ekonomiye katkı sağlayacak, 58 mahallemizde yeni istihdam alanları oluşturacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.