Uluçay'dan şehir trafiğini rahatlatacak iki proje daha

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ve Afyonkarahisar’ın trafik sorununu önemli ölçüde çözecek projelerle ilgili açıklama yaptı.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 16:57:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
182 okunma
Google News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ve Afyonkarahisar’ın trafik sorununu önemli ölçüde çözecek ‘Otogar – Çevre Yolu Köprülü Kavşağı’ ve ‘Yenice – Afyon OSB Yolu Köprülü Kavşağı’ ile ilgili açıklama yaptı. Uluçay açıklamasında, “Yaptığımız çalışmalar neticesinde 109 projemiz arasına iki adet köprülü kavşak yapımını dahil ettik. Şehir içi trafiği rahatlatacak bu projelerimizi hayata geçirerek trafik sorununu da önemli ölçüde çözmüş olacağız” dedi.

Uluçay yaptığı açıklamada, “Şehrimizdeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve hemşerilerimizin zamandan tasarruf ederek gidecekleri noktalara kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla iki yeni köprü kavşak yapacağız. Köprülü kavşakların ilki otogar çevre yolu köprülü kavşağı olacak. Otogar ile çevre yolunun kesiştiği kavşakta son zamanlarda TOKİ binalarının da katılmasıyla yoğunlaşan kavşak trafiği yüksek kaza riski oluşturuyor. Aynı zamanda da şehir içi ulaşımda da zaman kaybına neden oluyor. Bizde bu noktada yeni bir köprülü kavşak inşa ederek çevre yolunun transit geçilmesini sağlayacağız. Bu sayede de şehir içi trafik kesintisiz hale gelecek. Diğer köprülü kavşak inşamız ise Yenice Mahallesi ve Afyon OSB yolu köprülü kavşağı olacak. Şehir merkezi ile Afyon Organize Sanayi Bölgesi arasındaki yolu kısaltarak gar bölgesindeki mevcut köprünün aktif kullanılabilmesini sağlayacağız” dedi.

 

Şehir içi trafiği rahatlatacak iki köprülü kavşak yapılacak

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; şehrimizi gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla göç alan bir il seviyesine getirdik. Nüfusun artmasıyla birlikte trafikteki araç sayıları da çoğaldı bu sebeple şehrimizin trafik yoğunluğunu azaltarak hemşerilerimize daha konforlu bir yolculuk ve zamandan da tasarruf etme imkanları sunacağız. Yaptığımız çalışmalar neticesinde 109 projemiz arasına iki adet köprülü kavşak yapımını dahil ettik. Şehir içi trafiği rahatlatacak bu projelerimizi hayata geçirerek trafik sorununu da önemli ölçüde çözmüş olacağız dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.