MHP'den kamuoyunu duyuru

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Siyaset Yayın: 11 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 11.04.2023 21:01:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 57 sn.
139 okunma
Google News

Başkan Kahveci, “MHP Genel merkezimizin takdir ve tekzipleriyle tüm yönetim kurulumuzun ve teşkilatlarımızın onayını alarak MHP Afyonkarahisar İl Başkanı olarak göreve atanmış bulunmaktayım” dedi.

 

 

Afyonkarahisar İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “10 Nisan 2023 tarihi itibarıyla İl eski Başkanımız Sn. Mehmet Kocacan’nın şahsi almış olduğu karar ile il başkanlığı görevinden azlini talep etmiştir. Almış olduğu şahsi ve kişisel bir tercihtir.  MHP Genel merkezimizin takdir ve tenzipleriyle tüm yönetim kurulumuzun ve teşkilatlarımızın onayını alarak MHP Afyonkarahisar İl Başkanı olarak göreve atanmış bulunmaktayım. Geldiği makamdan güç alanlara karşı, omuz verdiği davaya güç katanlar için zafer kaçınılmazdır! Bu süreçte teşkilatlarımız olarak tek yürek olarak tüm adaylarımızın arkasında olduğumuzu ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettiğimizi tüm kamuoyuna açıkça ilan ederiz” denildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.