Afyon MHP'de şok istifa!

Afyonkarahisar MHP'de deprem. İl Başkanı Mehmet Kocacan istifa etti!

Gündem Yayın: 10 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2023 17:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
170 okunma
Google News

BASIN BİLDİRİSİ

2018 yılından bu tarihe kadar Mhp Afyonkarahisar il başkanlığı yapmaktayım. 2018 yılı genel seçimlerinde partimiz (MHP) ilimizden bir milletvekili kazandık.

2019 yerel seçimlerde 17 belediye başkanı kazandık. 5 yıllık bir süre içerisinde yoğun ve başarılı bir çalışma yürüterek ilimizin birçok sorunları dile getirerek çözüm bulmaya çalıştık.

Parti içerisinde her partide olduğu gibi sorunlar yaşadık bu sorunların sebebi mevcudiyetini hala sürdürme hevesinde olan mevcut vekil bizim elimizle çalışıp çabaladıktan sonra makam sahibi yaptığımız ve

 Parti içerisinde ve teşkilatlarda her zaman huzursuzluk çıkarmış ve hiyerarşiyi bozduğundan dolayı zaman zaman sorunlar yaşadık ve yaşanan bu olumsuz gelişmeleri üst makamlarla sürekli paylaştık. 

28.Dönem milletvekilliği adaylığı konusunda teşkilatımızın genelinden oluşan dillendirilen görüşlerini üst makamlara bildirmemize rağmen Afyonkarahisar Teşkilatının ve parti tabanın görüşü dikkate alınmadığını üzülerek görmüş olduk.

Her şey telafi edilebilir yalnız insanın gönlü kırıldığı zaman bir daha telafisi mümkün olmuyor.

 Afyon il başkanı olarak kırgınım 2018 yılından bu güne kadar yapmış olduğum  Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla.

 

                                                                                             Mehmet KOCACAN  

                                                                                                   11.04.2023                                        

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.