Afyonkarahisar'da yaşayan Iraklı gençler Şuhut'u gezdi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi" kapsamında Afyonda yaşayan Iraklı gençler, Şuhut ilçesini gezdi.

İlçeler Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 00:40:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
293 okunma
Google News

Gençler, Şuhut ilçesindeki tarihi ve turistik yerleri gezerek, ilçe hakkında bilgi edindi. Atatürk evini gezen gençler, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini hayranlıkla izledi.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ile de bir araya gelen gençler, ilçe hakkında bilgi aldı. Başkan Bozkurt, gençlere Şuhut'un tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verdi.

Gezi sonunda gençlere Şuhut Belediyesi tarafından Şuhut’un yöresel lezzetlerinden olan keşkek ikram edildi. Yemek sonrası gençler, Şuhut'ta olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gezi, Şuhut Şehit ve Gaziler Merkezi, Şuhut Kadın Kültür Evi, Şuhut Meslek Yüksekokulu ve Gençlik Merkezini ziyareti ile tamamlandı.

Gezi, gençlerin Türkiye'ye ve Türk kültürüne uyumlarını sağlamaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Proje hakkında

"Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi", Afyonkarahisar'da yaşayan yabancı uyruklu gençlerin sosyal uyumunu sağlamaya ve gençlerin sosyal ve kültürel yaşamlarına katılmalarını teşvik etmeye yönelik bir projedir. Proje kapsamında, gençlere Türkçe dil eğitimi, mesleki eğitim, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi çeşitli eğitimler ve destekler verilmektedir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.