Ahmet Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 14:44:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
177 okunma
Google News

Başkan Şahin’den, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN , 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101'inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şahin mesajında; “26 Ağustos'ta başlayarak 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, şanlı tarihimizde yer alan en büyük kahramanlık destanlarından bir tanesidir. Aziz milletimiz, istiklal ve istikbali uğruna her türlü imkansızlığa rağmen birlik ve beraberlik ruhuyla ve cesaretle verdiği bağımsızlık mücadelesini kesin bir zafere taşımış, şehitlerimizin kanlarıyla bize yurt olmuş bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescillemiştir.

Bugün milletçe Büyük Zafer'in 101'inci yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Mazimizden aldığımız ilhamla, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ışığında daha güçlü ve müreffeh bir gelecek için emin adımlarla çalışmaya, ilerlemeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.