AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya, ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar’ın dört bir yanında vatandaşlarla buluşan Milletvekili Özkaya, bugünde Sandıklı ve Afyonkarahisar Merkezde vatandaşlarla buluştu.

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 20.08.2024 17:50:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
117 okunma
Google News

Sandıklı İlçesinde Ziraat Odası Başkanlığı ev sahipliğinde çiftçiler ile buluşan Milletvekili Özkaya, Esnaf Ziyareti gerçekleştirerek akabinde Sandıklı Belediyesini ziyaret etti. Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar İl Başkanlığında “Halk Günü” düzenleyerek, burada da vatandaşlarla birebir ilgilendi. 

 

“Sorunların Çözümü için Yoğun Çaba Harcıyoruz” 

Yoğun programı sonrasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar’ı karış karış geziyoruz. Sadece seçimde değil, her zaman halkımızın yanındayız. Onların sorunlarını dinliyor, çözümü için yerinde ilgilileri ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. AK Parti olarak 3 vekilimiz, il, ilçe teşkilatlarımız ve belediyelerimiz ile halkımızın her zaman olduğu gibi hizmetindeyiz” dedi. Geçtiğimiz günde sosyal medya platformu üzerinden patates üreticilerine yönelik yaptığı açıklamaya da değinen Milletvekili Özkaya, “Sahada edindiğimiz doneleri yetkililer ile paylaşıyoruz. Bunun neticesinde patates üreticilerimizin fiyat ile alakalı sorunlarına bir nebzede olsa çözüm olacağına inandığımız ihracatta ton başı 500 TL tutarındaki desteklemeler başladı. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn Cevdet Yılmaz’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sn İbrahim Yumaklı ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu alanda ilave girişimlerimiz var, inşallah çiftçilerimiz için elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız. Şuanda sahada gördüğümüz en büyük sorun çiftçilerimizin yaşadığı sorunlar, bunların farkındayız. Çözüm için çalışıyoruz. Üreticilerimiz vatandaşlarımız da bu girişimlerimizi görüyor ve bizlere teşekkür ediyorlar” dedi. AK Parti olarak Afyonkarahisar’da muazzam hizmetleri kazandırdıklarını ifade eden Milletvekili Özkaya, “Hükümet olarak eksik kalan ne varsa tamamlayamaya, yeni yatırımları şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak, kısır çekişmelerin değil, eser ve siyasetin gündem olduğu bir Afyonkarahisar hayal ediyoruz” dedi. 

 

“Bu Sıkıntıları Birlikte Aşacağız” 

Halk günü programına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Özkaya, “Meclisin tatile girmesiyle birlikte sahadayız. Meclis tatil olduğu için halkımızın bizlere daha kolay ulaşabilmesi adına bu şekilde bir uygulamayı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sürdürüyoruz. Halkımızın yoğun ilgisi ile halk günümüzü gerçekleştirdik. Halkımıza her zaman bir telefon kadar uzağız, onların taleplerine çözüm üretmek, dertlerine derman olabilmek adına her zaman yanlarındayız” dedi.  Milletvekili Özkaya, “Tüm ziyaretlerimizde halkımızın yaşadığı sıkıntıları görüyoruz, hükümetimiz tüm imkanları ile bu sorunların üzerine yoğunlaşmış durumda, bunları yine AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız SN. Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesiyle aşacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.