Ali Özkaya, Oruçoğlu Yağ Fabrikasının satışı ardından konuştu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Oruçoğlu yağ fabrikasının Tarım Kredi Kooperatifine olan satışının tamamlanmasının ardından basın açıklaması yaptı.

Gündem Yayın: 13 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2024 17:34:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
317 okunma
Google News

Açıklamasında gelişen dünyada yaşanan uluslararası olaylar sonrasında gıda güvenliğinin önemi her geçen gün daha iyi bir şekilde görülmektedir. Bu kapsamda da Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Tarım Kredi Kooperatifimiz gıda güvenliği ve gıdaya ulaşım konusunda market sayılarını arttırmış ve bu anlayışa uygun politikalar geliştirmektedir. İlimizde yıllarca yağ üretimi yapan Oruçoğlu Yağ tesislerinin satışa çıkarılacağınin anlaşılması sonrasında 
bizlerinde nacizane girişimleri sonucunda bu tesisler Tarım Kredi Kooperatifi bünyesine katılmıştır. Bir çiftçi kuruluşu olan kurumumuzun yine çiftçi şehri olan ilimizde gıda konusunda stratejik bir öneme sahip olan bu yatırım ile şehrimizde istihdama katkı sağlayacak olması bizleri ayrıca mutlu etmektedir. İnşaAllah kurumumuzdan bundan sonraki beklentimizde hayvancılık alanında ülkemizin önde gelen bir şehri olan Afyonkarahisarımızda Türkiye'ye hizmet verebilecek et entegre tesisinin kurulmasıdır. Bu vesile ile ilimize ve ülkemize hiç bir konuda desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız İbrahim Yumaklı, Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanımız Adem Darım ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Genel Müdürümüz Hüseyin Aydın ve emeği geçen herkese teşekkür ederim, dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.