Ali Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar Merkez, Salar Beldesi, İscehisar ilçesi ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçeler Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 17:15:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
373 okunma
Google News

Yoğun bir program ile çalışmalarına devam Milletvekili Özkaya, ziyaret ettiği noktalarda vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm üreterek, AK Parti adayları için destek istiyor. Ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar’ın AK Partili Belediyecilik anlayışı ile çağ atladığını ifade ederek, “ 2004 yılından günümüze AK Partili Belediye Başkanlarımız ile yakalanan merkez ve yerel  yönetim uyumu sayesinde şehrimize muazzam eserler kazandırdık. İnşallah yeni dönemde de Hüseyin Ceylan Uluçay başkanımız öncülüğünde tüm ilçe ve beldelerimizde başkanlarımız ile hizmet yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Afyonkarahisarlı  31 Mart’ta da yine AK Parti ile yola devam diyerek, tercihini hizmet ve eser siyasetinden  yana kullanacak. Biz Afyonkarahisar’da Merkez ve geriye kalan 59 seçim bölgesinde milletimizin hizmetine talibiz. Adaylarımız ve hükümetimiz ile muazzam işler yapacağız. Bugüne kadar halkımızı aldatan olmadık ama ne yazık ki bir oy uğruna halkımızı uçuk vaat ve yalanlarla kandırmayı hedefleyenler, yaptıkları kirli pazarlıklarının üstünü kapatmak için girmedikleri kılık kalmıyor. İkinci iski skandalı gibi saydıkları para kuleleri başta olmak üzere dem işbirlikleri gibi bir çok pis işleri gün yüzüne çıkıyor, bunların hepsini milletimiz görüyor biliyor. Bunlara gereken dersi tüm Türkiye’de sandıkta verecekler. Zaten bakıldığında yönettikleri belediyelerde de ne yazık ki kuru laftan başka gözle görülür bir hizmetleri yok. Bunlar AK Parti hizmetlerinin devamını bile sağlayamaz.
Tutturmuşlar bir tekerleme Afyona kadın eli değecek diye; Hoş, Zaten Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin başarılı idarecilerinden olan Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı Hanımefendiyi şehrimize Vali olarak atayarak Afyonkarahisar’a kadın elini değdirdi. Sayın Valimizde üstün gayretleri ve çalışmalarıyla şehrimize çok güzel yakıştı. 
Ancak ehliyet ve liyakat olmadıktan sonra   bağırıp çağırmaktan başka marifeti olmayan birinin  eli değse ne olur, değmese ne olur. Hem bizim Afyonda eskilerin bir sözü vardı herkes iyi bilir, “Geldi İsmet Kesildi Kısmet” diye, o bakımdan CHP nin eli Afyonkarahisara değmesin yeter. ” diyerek muhalefete yüklendi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.