ATSO KOBİ Akademisi Yeşil Dönüşüm eğitimi verildi

ATSO KOBİ Akademisinde Yeşil Dönüşüm eğitimi Prof. Dr. Yavuz Ercil tarafından verildi.

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 14:57:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
186 okunma
Google News

AÇIKLAMA METNİ:

Değerli meslektaşlarım;
#ATSOKOBİAkademisi etkinlik takvimi çerçevesinde, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde, 2 Ağustos 2023/Çarşamba, saat 14’te, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yeşil Dönüşüm eğitimi düzenlenecektir. İlgi ve katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dillerim.

Çevre dostu bir ekonomik modelin oluşturulması için gereken dönüşüm yeşil dönüşüm olarak isimlendirilmektedir. Yeşil dönüşüm modeli ile çevreye yönelik olumsuz etkiyi azaltarak sürdürülebilir kazanç hedeflenmektedir. Bu dönüşüm, karbon tüketimini azaltmayı, enerji ve kaynak verimliliğini artırmayı, yenilenebilir enerji kaynaklarına geçişi, atık yönetimini iyileştirmeyi ve sürdürülebilir üretim ve tüketim sistemlerini oluşturmayı gerektirir. Bu seminerde iki başlık altında yeşil dönüşüm süreci tartışılacaktır.
1. Yeşil dönüşüm modeli: Zorunluluklar ve zorluklar
2. Sürdürülebilir kazanç: İşletmeler için yeni bakış açısı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.