ATSO Kobi Akademisi'nden "Kriz Yönetimi" eğitimi

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde “Kriz Yönetimi Eğitimi” ATSO’da gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 02 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.08.2024 04:03:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
170 okunma
Google News

Eğitimin açış konuşmasını Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer yaptı. Sömer, “ATSO KOBİ Akademisi’nin “Kriz Yönetimi” eğitimine hoş geldiniz. Sizleri şahsım ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Kriz, her işletmenin ve kuruluşun karşı karşıya kalabileceği bir durum. Kriz anında paniğe kapılmak ve doğru kararlar vermek zor olabilir. Bu nedenle, kriz anında ne yapmanız gerektiğini önceden planlamak önemlidir. Kriz planınız, krizin farklı aşamalarında neler yapacağınızı ve hangi kaynakları kullanacağınızı belirlemelidir. Bu doğrultuda bugün eğitimimizde, kriz yönetiminde kurumsal itibarın yeri, kriz yönetimi ve iletişimi, dijital çağda kriz yönetimi konularına değinilecek. Programımızda bizimle birlikte olan Hocamız Aycan Ulusan’a ve eğitimimize ilgi gösteren siz katılımcılarımıza teşekkür ediyor; verimli bir eğitim geçirmeyi dileyerek sizleri tekrar saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”

Sömer’in konuşmasının ardından Aycan Ulusan, kriz yönetiminde kurumsal itibar, iletişim ve krizin yönetimi konularında detaylı sunum yaptı. Eğitim, Katılım Belgeleri’nin takdiminin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.