ATSO KOBİ Akademisi'nden yeni bir eğitim düzenlendi

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde “Alternatif Finans Kaynakları ve İşletmeler İçin Önemi Eğitimi” ATSO’da gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 13 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2024 17:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
204 okunma
Google News

Eğitimin açış konuşmasını Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Güzel yaptı. Güzel, “Finansman ve finansa ulaşım, kredibilite, öz kaynak, öz sermaye gibi konular her zaman önemli olsa da günümüzde bu konular hakkında bilgi sahibi olmak daha da önemli bir hale geldi. Bu açında ATSO KOBİ Akademisi eğitim takviminde finans konularına her zaman ağırlık veriyoruz. TOBB ETÜ-SEM’den Prof. Dr. Ramazan Aktaş Hocamız bugün bizlerle. Kendisine vereceği eğitim için şimdiden teşekkür ederim. Sayın Hocamız, bizlere finansın tanımı, kredibilite ölçümü, öz sermaye, öz kaynak, faktöring, kısa ve uzun vadeli finansman kaynakları gibi konulardan bahsedecek. Faydalı bir eğitim geçirmeyi dileyerek, tüm katılımcılara göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” Güzel’in konuşmasının ardından Prof. Dr. Ramazan Aktaş, alternatif finans kaynakları hakkında detaylı sunum yaptı. Eğitim, Katılım Belgeleri’nin takdiminin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.