Başkan Serkan Koyuncu müjdeyi verdi

Emirdağ, hayırsever iş insanı Özcan Halaç'ın desteğiyle, çocuklara yönelik önemli bir yatırıma ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet verecek ve 100 çocuğun barınma ihtiyacını karşılayacak.

İlçeler Yayın: 23 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2024 11:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
316 okunma
Google News

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, bu yatırımın ilçenin sosyal yapısına büyük katkı sağlayacağını belirtti. Koyuncu, "Emirdağ'ımız için hayati bir öneme sahip olan bu projenin başlangıcını duyurmanın gururunu yaşıyoruz. Hayırseverimiz Özcan Halaç ve ailesine, ilçemize kazandırdıkları bu büyük eser için minnettarız. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak çalışacak olan bu site, 100 çocuğumuza sıcak bir yuva sağlayacak ve onların güvenli bir ortamda yetişmelerine olanak tanıyacak." diyerek sosyal medya hesabından; "Hayırlı Olsun Emirdağ!

Teşekkür ediyoruz Özcan Halaç ve Halaç Ailesi

Hayırseverimiz Özcan Halaç'ın ilçemize kazandıracağı ve Aile Bakanlığımıza bağlı çalışacak 100 çocuk kapasiteli, Emirdağ Çocuk Evleri sitesi yarın inşaata başlıyor.

Hep birlikte büyüyen Gelişen kocaman bir şehir olan Emirdağ Hayalimize doğru koşar adımlarla gidiyoruz." diyerek Emirdağ halkına müjdeyi verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.