Beytullah Karataş, Afyonkarahisar ESOB’u ziyaret etti

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar ESOB’u ziyaret etti.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 17:35:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
73 okunma
Google News

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Başkan Cengiz Üstün’den esnafın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlattı. Karataş, Afyonkarahisarımızın kalbinin burada atttığını söyleyerek göreve geldiklerinde bir çalıştay düzenleyerek esnafın sorunları daha detaylı ele alacaklarını belirtti.

 

ŞEHRİMİZİ HAK ETTİĞİ MARKA DEĞERİNE ULAŞTIRACAĞIZ

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Karataş, "Göreve geldiğimizde bir çalıştay düzenleyerek bütün problemleri daha detaylı ele alacağız. Sahada esnaflarımıza yaptığımız ziyaretlerde onların taleplerini sıkıntılarını dinledik, notlarımızı aldık. Camianın sorunlarını yakından biliyoruz. Esnaflık toplumun eskiden orta direğiydi. O orta direk giderek yok oldu. Artık günümüzde küçük esnaf bitme noktasına geldi. Ülkemizde büyük sermayeye karşı konulmuyor. Haksız rekabetin oluştuğu ortamda küçük esnaf sorun yaşıyor. Devlet, kamu esnafın yanında olmalı. Biz göreve geldiğimizde Afyonkarahisar Belediyesi problem çözmeye odaklı bir kurum olacak. Esnafımızın çıkarlarını ön planda tutarak sorunlara el atacağız. Bu sorunları ortak akılla sizinle konuşarak çözüm arayışında olacağız. Bir karar alınacaksa beraber almalıyız. Hem esnaflarımızın hem de Sanatkârlarımızın mesleklerini rahat ve huzurlu yapması için biz de Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa onu önceleyeceğiz. Ortak akıl, istişare ve esnaf dostu anlayışımızla şehrimiz hak ettiği marka değerine bizimle ulaşacak.’’ dedi.

 

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Göreve geldiğimizde esnafın sorunları ile ilgili çalıştay düzenleyeceklerini aktaran Karataş; ‘’Sorunları ele alarak beraber çözüm bulacağız. Yetkiyi aldıktan sonra yapacağımız bu çalıştayı gerçekten çok önemsiyoruz. Çünkü Afyonkarahisar’ın kalbi burada atıyor. Afyonkarahisarımızın en fazla üyesi olan sivil toplum kuruluşlarımızın başında gelen Odalarımız burada. Biz hiç kimseyi ötekileştirmeden canla başla çalışacağımızı sözünü veriyoruz. İnşallah hep birlikte Afyonkarahisarımızın dertlerine derman olacağız.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.