Faruk Duha Erhan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 15:48:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 57 sn.
123 okunma
Google News

Öncelikle tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne desteğiyle partimizin birinci parti olmasına sebep olarak bize erken bayram yaşatan halkımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin her bir bölgesinde belediye sayımız giderek artıyor. Mevcut iktidardan bıkan halkımız bu ülkenin aydınlık geleceğini Cumhuriyet Halk Partisi’nde görüyor. Partimiz bu ülkenin gençlerine, kadınlara umut oluyor ve bu da sandıklara yansıyor. 31 Mart akşamı vatandaşımız birçok şehrimizde bu gidişe dur dedi ve önümüzdeki süreç için çok net bir mesaj verdi: Artık bu ülkede toplumu ayrıştıran değil, kucaklayan bir iktidar gerekiyor. 
Ramazan ayını geride bıraktık. Bu mübarek ayda tuttuğunuz oruçların, ettiğiniz duaların kabul olmasını diliyorum. Ramazan bayramımızın kutlu ve bu ülkenin vatandaşlarının, sağlıklı, mutlu, huzurlu, refah içinde yaşadığı aydınlık geleceğine vesile olmasını temenni ediyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.