Gençler sordu, Karataş cevapladı

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş gençlerle buluştu.

Gündem Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 16:21:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
130 okunma
Google News

Seçime sayılı günler kala çalışmalarına neredeyse 24 saatini ayıran Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Gençlik Kolları’nın tertip etmiş olduğu Açık Mikrofon Gençlik Buluşması’nda gençler ile bir araya geldi. Buluşmada gençler sorularını sordu, Başkan Adayı Beytullah Karataş’ta cevapladı.

 

GENÇLERLE SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ
Gençlerin şehrimizde sosyalleşebilecekleri alanlardan, kültür sanat ve spor etkinliklerine, ulaşımda yaşanan sıkıntılara, sokak hayvanları problemine, erenlerde yaşadıkları sıkıntılara dair kendisine yöneltilen tüm soruları içtenlikle cevaplayan Başkan Adayı Beytullah Karataş, gençlerle sürekli iç içe ve iletişim halinde olan kendisine ulaşılabilen bir başkan olacağının sözünü verdi.

 

ŞEHRİMİZ GENÇLERİN OMUZLARINDA YÜKSELECEK
Karataş, başkan seçilmeleri durumunda gerçekleştirecekleri gençlik projeleri hakkında da bilgi verdi. Kendi üniversite öğrenciliği yıllarında yaşadıklarını da paylaşan Başkan Adayı Karataş, gençlere nasihatlerde bulundu.  Çağın gereği olan AR-GE ve bilişimle haşır neşir olan gençlerin bir adım önde olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Karataş, “Üniversiteli gençler eğitimlerinin dışında da kendilerini geliştirmeli. Bizler belediye olarak onlara tüm imkanlarımızla destek olacağız. Siz gençler için ulaşım, yemek, kültür sanat, burs ve sosyal alan hususunda çok güzel projelerimiz var. Afyonkarahisarımız siz gençlerin omuzlarında yükselecek ve sizlerle gelişecektir. Eğitim hayatınızda ve gelecek hayatınızda başarılar diliyorum gençler” ifadelerini kullandı. Üniversiteli gençler de katılımından ötürü Başkan Karataş’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.