Genel Müdür Erdem patates üreticileriyle bir araya geldi

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur ERDEM İlimizde patates üreticileriyle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 26 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2024 16:05:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
192 okunma
Google News

Vali Yardımcı Ali UYSAL, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarım Havzaları Daire Başkanı Ergin TOPRAK ve İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan PARLAK ile birlikte Nuribey kasabasında patates hasadına katıldılar. Daha sonra burada patates üreticileri ile bir araya gelen Genel Müdür Uğur ERDEM, arz fazlası bulunan patates için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından alınan tedbirler hakkında bilgilendirme yaptı. Bakanlığımız tarafından arz fazlası patates için ihracatın açıldığını ifade eden ERDEM, program kapsamında Şuhut ve Sandıklı İlçelerimizdeki üreticilerimizle bir araya geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile diğer ilgili bakanlıklarla konu ile ilgili yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında çiftçilerimize bilgilendirmede bulundu.

Ayrıca toplantılarda tarımsal üretim planlaması ve sözleşmeli üretim konuları hakkında gerekli bilgilendirme yapmış ve ilimizde faaliyet gösteren dondurulmuş patates işleme tesisini ziyaret ederek yetkililerden işletme hakkında bilgiler almıştır.

 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.