Girne Koleji gazetecilerle bir araya geldi

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebiyle basın mensupları Girne Koleji’nin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Eğitim Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 02:16:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
248 okunma
Google News

BASIN BAYRAMI SEBEBİYLE DÜZENLENEN KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Girne koleji Afyonkarahisar kampüsü Müdürü ve kolej çalışanları 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle verdikleri davette basın mensupları ile aynı masada buluştu. Tüm davetlilerle istişare etme fırsatı bulan kolej müdürü Nihat Selek, medyanın sahip olduğu güce ve gazetecilik yapmanın zorluklarına değindi.

 

“EĞİTİME OLAN KATKILARINIZ YADSINAMAZ”

Girne Koleji Afyonkarahisar Kampüsü müdürü Nihat Selek, eğitime her geçen gün verilen emeğin arttığını ve kırk yılı aşkın süredir idarecilik yapan bir eğitimci olarak öğrencilerin ve ailelerin doğru tercihler yapmaları önemini vurguladı. Selek, öğrenci ve velilerin doğru bilgilendirilme konusunda medyanın da büyük önem taşıdığına değinerek; “Yerel basında görev yapmanın çok zor ve zanaat gerektiren bir iş olduğunun, basın emekçilerinin çok zor şartlar altında kamu görevlerini ifa ettiklerinin bilincindeyiz. Zor şartlar altında kamu adına görev yaparken iyi günde, kötü günde halkımıza doğruyu anlatmaya çabalıyorsunuz. Bizlerde gazetecilik yapmanın zor olduğu süreçleri yaşadığınızı, sizlerin kaleminden takip ediyor ve görüyoruz. Bu zor süreçte, bu zor zamanlarda görev yapan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum. Eğitime olan katkılarınız yadsınamaz” dedi.

 

“HEP BİRLİKTE KAMU MENFAATİNİ GÖZETMEKLE YÜKÜMLÜYÜZ”

Afyonkarahisar’da önde gelen eğitim kurumları arasında olan Girne Koleji Afyon Kampüsü hem eğitmen kadrosu hem de verdikleri eğitim ile yüksek donanıma sahip olan kurum, gelecekte de çok sayıda öğrenciye başarı vaat ediyor. Başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini vurgulayan müdür Selek, öğrencilerin iyi şartlarda eğitim almalarının da oldukça önemli olduğuna dikkat çekti. Selek; “Girne Koleji olarak her öğrencinin hayali olan imkanlara sahibiz. Afyonkarahisar’da 4-5 tane özel okul var. Bu okulların bilinmesi açışından sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Aslında hep beraber kamu menfaatini gözetmekle yükümlüyüz, sizler sahada halkımızda gerçekleri sunma adına ve vatandaşı bilgilendirme vazifesini yerine getiriyorsunuz, bizler ise geleceğe yön verecek öğrencilerimizi yetiştirme gayreti içerisinde daha iyi, daha çağdaş nesiller yetiştirirken halkı bilinçlendirme adına eğitimcilik görevini yerine getiriyoruz. Afyonkarahisar'da bir okulun donanım açısından, her öğrencinin hayali olan donanıma sahip bir Girne Koleji verdik. Girne Koleji’ni Afyonkarahisar'ımıza kazandıran bir eğitimci, bir Afyonlu olarak şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı konuşmaya son vermeden önce tüm şehit olmuş, ebediyete intikal etmiş basın mensuplarını da saygıyla andığını ifade ederek rahmet dileyen Selek konuşmasını tamamladı. >>HİLAL PARLAK - HÜSEYİN ER - MUSTAFA KILINÇ

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.