Karataş: "Şehrimize değer katacak her konuda destek olacağız."

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyet 31 Mart seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak seçilen Burcu Köksal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 12:24:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 47 sn.
65 okunma
Google News

Köksal’ı yeni görevi dolayısıyla tebrik eden Karataş,  Afyonkarahisar ve ülkemiz için seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi;
‘’Afyonkarahisar ülkemizin en değerli ve potansiyelli şehirlerinden birisidir. Şehrimizin ve hemşehrilerimizin bugüne kadar birikerek gelen bir çok sorunu var. Bu sorunların çözülmesinin ancak ortak akıl ve istişare ile mümkün olacağına inanıyoruz. Saadet Partisi olarak Afyonkarahisar’a katkı yapabileceğimiz, şehrimize değer katacak her konuda destek olacağımızı ifade ediyoruz. Bu vesileyle Burcu Köksal hanımefendiyi tebrik ediyor, yapılacak hizmetlerde kendilerine başarılar diliyoruz.’’ dedi. 

Belediye Başkanı Köksal da Karataş ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Afyonkarahisar için dayanışma içerisinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.