Uluçay’dan basın mensuplarına özel lokal projesi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘STK Ortak Yerleşkesi’ ve ‘Basın Mensupları Lokali’ projeleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 18:03:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
170 okunma
Google News

Uluçay açıklamasında, “Gecesini gündüzüne katarak şehrimizi tanıtmak için emek sarf eden basın çalışanlarımızın ve toplumumuzun gelişmesine önemli katkı sunan STK’larımızın her zaman yanlarındayız” dedi.

Uluçay açıklamasında, “Şehrimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarımıza (STK) hizmet verecek ortak bir yerleşke inşa edeceğiz. Yerleşke içerisinde sivil toplum kuruluşu üyelerimizin faydalanabileceği konferans salonu, toplantı salonları, eğitim salonları, kafeterya, ücretsiz Wİ-Fİ ve ortak buluşma alanları yer alacak. Bir diğer projemiz olan basın mensuplarımızın için yapacağımız lokalimiz şehrimizde bulunan basın mensuplarımızın bir araya gelerek sosyal faaliyetlerde kullanabilecekleri bir binayı kendilerine tahsis edeceğiz. Yine bu bina içerisinde kafeterya ve toplantı salonu olarak kullanabilecekleri alanlar oluşturacağız. Aynı zamanda basın mensuplarımız belediyemiz sosyal tesislerinden %25 indirimli faydalanacaklar” dedi.

Uluçay sözlerine şöyle devam ederek, “Gerçekleştireceğimiz her iki projemizde Afyonkarahisar'ımızın sosyal dokusunu güçlendirecek ve sivil toplum kuruluşu üyelerine ve basın mensuplarımıza ihtiyaç duyduğu hizmetleri daha etkin bir şekilde sunmamızı sağlayacak. Hem STK’larımız hem de basın mensuplarımız toplantı ve etkinlerini kendilerine ayıracağımız alanlarda gerçekleştirmek imkânı bulacaklar. Gecesini gündüzüne katarak şehrimizi tanıtmak için emek sarf eden basın çalışanlarımızın ve toplumumuzun gelişmesine önemli katkı sunan STK’larımızın her zaman yanlarındayız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.