Klasik otomobil tutkunları Dinar'da buluşuyor!

Afyonkarahisar ilinden motor dünyasının klasik mücevherleriyle tanışmış otomobil tutkunlarının temsilcileri, Dinar Belediye Başkanı ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

İlçeler Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 17:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
172 okunma
Google News
Türkiye Klasik Mercedes Sevenler Kulübü ile Klasik Otomobil Sevenler Kulüpleri'nin önde gelen isimleri, Dinar Belediye Başkanı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak önemli bir etkinliğin temellerini attılar.


Klasik Otomobil Festivali Dinar'a Renk Katacak
Görüşmenin odak noktası, Türkiye genelinde adından söz ettirecek bir klasik otomobil festivalini Dinar'a taşımak oldu. Kulüp Başkanı Murat Karakaya, İkinci Başkan Aziz Korkmaz, Afyonkarahisar İl Başkanı Koray Demir, kulüp üyeleri Hamit Yücel Fidanoğlu ve Samet Yıldırım'ın hazır bulunduğu toplantıda festivalin düzenlenmesine yönelik istişarelerde bulunuldu. Heyecanla karşılanan bu fikir neticesinde 23 Haziran 2024 tarihinde Dinar'da tarihi bir festival düzenlenmesi kararı alındı.



Dinar Belediye Başkanı'na Onur Belgesi
Bu verimli toplantının ardından, Kulüp Başkanı Murat Karakaya, Belediye Başkanı Veysel Topçu'ya kulüp adına bir Onur Belgesi sundu. Onur Belgesi takdimi, başkanın bu tarz kültürel ve sosyal etkinliklere verdiği desteğin bir nişanesi olarak yorumlandı.

Belediye ile klasik otomobil severlerin işbirliği sonucu, motor meraklılarının kalplerini hızlandıracak bu etkinlik, dünyanın dört bir yanından klasik otomobil tutkunlarını ve meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor. Türk otomobil kültürünün zenginliklerini gözler önüne sermek amacıyla planlanan festival, Dinar'ın da turistik cazibesini arttırmayı vaat ediyor.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.