İYİ Parti kıran kırana bir seçim mücadelesi verecek

İYİ Parti, yaklaşan yerel seçimler konusunda oldukça kararlı bir tavır sergiliyor. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nun ifade ettiği yerel seçim stratejisi ile İYİ Parti, kendi adaylarıyla geniş bir hizmet alanı oluşturmayı hedefliyor.

Gündem Yayın: 08 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 08.10.2023 13:30:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
172 okunma
Google News

Mısırlıoğlu, 2024 ve ardından 2028 seçimlerinin İYİ Parti'nin Türk siyasetinde önemli bir konumda rol alacağını vurguladı.

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu” İYİ Parti'nin bu kararlığı ve yerel seçimlere yoğunlaşması, Türkiye'deki mevcut siyasi tabloyu değiştirmek isteğini göstermektedir. Bireysel aday stratejisi ile kıran kırana bir seçim mücadelesi vereceğini belirten İYİ Parti, bu sayede her bölgede etkili olmayı ve geniş bir kitleye ulaşmayı planlıyor” dedi.

Başkan Mısırlıoğlu “Sonuç olarak, İYİ Parti'nin stratejisi ve hedefleri doğrultusunda, yerel seçimler önemli bir dönemeç olacak gibi görünüyor. İYİ Parti, yerel seçimlerle siyasi tabloya etkili bir şekilde girme hedefinde. Bu, 2028 genel seçimlerine yönelik de önemli bir adımdır “ dedi.
 İyi bir belediyecilik ile milletin karşısına çıkarak, hizmet etmeye devam edeceklerini belirten başkan Mısırlıoğlu; İYİ Parti, bu hedeflerini gerçekleştirebilmek için yoğun bir seçim mücadelesi vermek zorunda. Bu çerçevede, 2028 seçimleri İYİ Parti için ciddi bir dönüm noktası olacak ve partinin geldiği nokta, belirlediği hedefler ışığında değerlendirilecektir” diye ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.