İYİ Parti yeni ilçe başkanlarını atadı

İYİ Parti Yönetimi, üst düzey parti yetkililerinin önerileri ve Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun onayıyla yerel kadrolarında önemli değişiklikler yaptı. İYİ Parti, Afyonkarahisar'ın Dinar, İhsaniye, Sinanpaşa ilçelerine ilçe başkanları atadı.

Siyaset Yayın: 04 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.07.2024 18:28:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 48 sn.
229 okunma
Google News

Bu atama kararları, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun tasvip etmesiyle, İYİ Parti İl başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve iki genel başkan yardımcısı, Hakan Şeref Olgun ve Hasan Toktaş'ın önerileri doğrultusunda gerçekleşti. Yeni atamalar şu isimleri içeriyor: Dinar İlçe Başkanlığına Murat Ataş, İhsaniye İlçe Başkanlığına Necmi Demiralay ve Sinanpaşa İlçe Başkanlığına Hakan Sivrioğlu getirildi.
İYİ Parti yetkilileri, bu yeni atamaların ülke ve millet yararına güzel hizmetlerin gerçekleştirilmesine olanak tanıyacağına inandığını ifade ederek hayırlı olmasını temenni ettiler. İYİ Parti il başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yeni başkanların görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine olan inancını belirterek, teşkilatlarına katkıda bulunacaklarını umduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.