Karakoç MS hastalarına seslendi

Afyonkarahisar MS Hastaları Yadımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Koordinatörü Sude Karakoç, Derneğin faaliyetlerine hız kazandırdı. Karakoç faaliyetler ile alakalı olarak, şu ifadelere yer verdi.

Sağlık Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 02:19:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
208 okunma
Google News

“ Değerli Kamuoyu ve sevgili MS Hastaları Derneği üyelerimiz, bizler dernek olarak bundan böyle, MS hastaları yararına çok sayıda faaliyeti sunmak, faliyetlertimiz arasında, MS ile alakalı eğitimler, norolojik rahatsızlıklarının çözüm önerileri, moral ve motivasyon eğitimleri, psikolojik destekler, MS hastaları için akdeniz diyeti, fizik tedavi programları uygulamak. 

Daha önce hiç fizik tedavisi almamış olan, MS rahatsızlığı olan kişilere ücretsiz 1 yıl boyunca fizik tedavi eğitimi verilmekte.Yine isteyenler için, Sinema, gezi, piknik, tiyatro gibi çeşitli sosyal aktiviteleri de gerçekleştirmek istiyoruz.

Amacımız burada MS rahatsızlığı olan kardeşlerimizin, eve kapanmalarını ve kendi iç dünyalarında kendileri ile savaşmasını engelleyip, topluma kazandırmak. Bu sayade  bir nebze de olsa, içerisinde bulundukları ruh halinden uzaklaştırmak ve onlara moral ve motivasyon sağlamak bizim görevimiz.

 MS rahatsızlığı olupta, kendi iç dünyasına kapanan  çok sayıda kardeşimiz var, ben buradan onlara mutlaka bize ulaşmasını talep ve rica ediyorum bize mutlaka ulaşsınlar, birlikten kuvvet doğar. Hiçbir şey dünyanın sonu değildir,bende bir MS Hastası olarak sizlerle aynı duyguları yaşıyorum. Ama zaman kendimizi kapatma zamanı değil MS le hayata gülüMSeyin”dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.