Mehmet Taytak, MHP’li Başkanların taleplerini Bakan Kurum’a iletti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 02 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.08.2024 05:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
246 okunma
Google News

Ziyarette MHP’li belediye başkanlarının talep ve isteklerini ileten Taytak, Bakan Kurum’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekilliği dönemi boyunca başta MHP’li belediye olmak üzere Cumhur İttifakı belediyelerinin de talep ve isteklerinin yerine getirilmesi noktasında Ankara’da önemli çalışmalara imza atan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

MHP’li Belediye Başkanların talep ve isteklerini Bakan Kurum’a ileten Milletvekili Taytak, “Bakanımız Murat Kurum, şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için her dönemde önemli desteklerde bulunmuştur, bulunmaya da devam etmektedir. Bu destekler sayesinde Afyonkarahisar, daha modern ve yaşanabilir bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Afyonkarahisarda meydanlarda verdiğimiz sözlerin Belediye başkanlarımızla birlikte yerine getirilmesi için var gücümüzle çalışacağız, her kapıyı çalacağız. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, belediye başkanlarımızın talep ve isteklerini ilettim. Kendisine, tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Milletvekili Taytak, Bakan Kurum'a Afyon mermerin yapılmış satranç takımı hediye etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.