Milli Görüşçüler piknikte buluştu

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığının her yıl geleneksel olarak düzenlediği Milli Görüş Pikniği bu yıl da büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 20.08.2024 17:38:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
360 okunma
Google News

Çocuklar için palyaço gösterileri, oyun alanları; aileler için ödüllü oyunlar ve birçok etkinliğin organize edildiği pikniğe katılan misafirler aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdiler. Piknikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

AFYONKARAHİSAR’DA BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Milli Görüşçüler olarak Afyonkarahisar’da büyük bir aile olduklarına vurgu yapan Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş konuşmasında şunları söyledi; ’’Bu buluşmayı bir olmaya, beraber olmaya, hedefe kitlenmeye, çalışmalarımızı bir adım öteye taşımaya vesile kıldık. Tüm zamanımızı, şevkimizi, heyecanımızı ve maddi kaynaklarımızı bu dava için ortaya koyuyoruz. Yeri geliyor ailemizden, arkadaşlarımızdan ve çevremizden vakit ayırarak Saadet Partisi’nin teşkilat çalışmalarına vakit ayırıyoruz. Afyonkarahisar’da siyaset anlayışımızla her alanda var olmaya çalışıyoruz. Milletimizin umudu olarak onların huzuru ve geleceği için gayret ediyoruz. Ancak Türkiye’de siyaset gündemi sürekli değişiyor ama 22 yıldır iktidarda olanlar şimdi geldiğimiz noktada suçu başkalarına atıyor. İktidar tam anlamıyla inanç değerlerimizi sömürüyor. Bu göz boyamalara asla inanmıyoruz.” diye konuştu.

 

TÜM İNSANLIĞIN SAADETİNİ İSTİYORUZ
Karataş ‘’Milletimiz müsterih olsun. Bu ülkede Saadet Partisi var, Millî Görüş var. Ey iktidar, siz giderseniz israf biter, inanç sömürüsü son bulur, siz giderseniz yolsuzluk biter. Sosyal yardımlara esir ettiğiniz bu milletin yoksulluğu biter. Siz gideceksiniz bereket gelecek, biz geleceğiz adil bir düzen gelecek. Biz belli makamları işgal etmek için değil milletimize hizmet etmek istiyoruz. Biz tüm insanlığın saadetini istiyoruz.” dedi.

 

MİLLİ GÖRÜŞ SIKINTILARDAN KURTULUŞUN REÇETESİDİR
Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Hazer ise yaptığı konuşmada;
“Zor bir dönemden geçiyoruz. Dünyamız da maalesef zor bir döneme sürükleniyor. Bu sıkıntılardan, bu problemlerden kurtulabilmek elbette hepimizin arzusu. Bir siyasi parti olarak bütün insanlığın saadeti ve huzuru için çalışıyoruz. Biz hem ülkemizdeki kardeşlerimiz için hem de bütün insanlığın huzuru için çalışıyoruz. İşimiz zor ancak inancımızdan aldığımız şevkle elimizden geleni yapıyoruz. Erbakan Hocamız, Milli Görüş’ün hakim olması için aynı anda birçok mücadeleye girdi ancak siyaset olmadan bunun mümkün olamayacağını karşılaştığı engellerden sonra anladı. Siyasette Erbakan Hocamızın amacı bir makamı işgal etmek değildi. O hem Türkiye’nin hem de tüm dünyanın huzur ve refaha kavuşması için siyaseti bir araç olarak kullanmak istedi. Milli Görüş ülkemizin yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtuluşun reçetesidir.” dedi.

Yapılan çeşitli ikramlarının ardından oyunlar ve farklı etkinliklerin yapıldığı piknikte özellikle çocukların eğlenceli vakit geçirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Saadet Partisi İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatlarının yanı sıra Milli Görüşçü Kuruluşlar Anadolu Gençlik Derneği, Milli Gençlik Vakfı, Şuurlu Öğretmenler Derneği, Din Görevlileri Derneği, Cansuyu Derneği ve çok sayıda misafir katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.