Mısırlıoğlu: "Birlik ve Kardeşlik Ruhuyla İlerliyoruz"

İYİ Parti İl Başkanı, yaklaşan yerel seçimlerde birlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, seçmenlerle kucaklaştıklarını belirtti.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 17:22:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
116 okunma
Google News

İl Başkanı, İYİ Parti'nin hür ve bağımsız adaylarla seçimlere katılma kararının, özellikle milliyetçi ve muhafazakâr kesimden destek gördüğünü ifade etti. Partilerine yapılan saldırıların milletin desteği ile bertaraf edildiğini ve bu durumun kendilerine büyük bir moral kaynağı olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Mısırlıoğlu, seçimlerde İYİ Parti'nin iyi bir oy oranı ile destek göreceğinin sinyallerinin alındığını, İYİ Parti'nin gelecekte iktidarı belirleyici bir rol oynayacağını ifade etti. Ayrıca, Ramazan ayının feyzi ve bereketiyle milletimizin üzerine olsun diye temennide bulundu.

 

Algı Operasyonları

22 yıllık iktidarı eleştirerek, her seçim döneminde algı operasyonları ve kutuplaştırıcı söylemlerle siyaset yapıldığını söyledi. İYİ Parti olarak milliyetçilik konusunda kendilerinin son derece ciddi ve samimi olduğunu ifade ederken, HDP ve PKK ile ilişkilendirilme iddialarını kesin bir dille reddetti.

 

Bölücü Söylemler

İl Başkanı, kendilerinin bütün vatandaşların ve partilerin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini savunurken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin de bölücü söylemler nedeniyle eleştirildiğini vurguladı. Ayrıca, İYİ Parti'nin bağımsız bir şekilde seçimlere gireceğini ve eski ittifak ortağı CHP'nin de bu dönemde bazı yanıltıcı argümanlar ürettiğini söyledi.

 

Afyonkarahisar’da Barınamazlar

Afyon halkının milliyetçi ve muhafazakâr bir yapıya sahip olduğunu belirten Başkan, hiçbir terör örgütünün ve siyasi uzantısının Afyonkarahisar'da barınamayacağını ifade etti. Ayrıca, iktidar partisi ve adaylarının seçim gündemini yanıltıcı LGBT meselesi gibi konulara çekmeye çalıştığını, bu yaklaşımın halkın gerçek gündeminden sapmaya neden olduğunu dile getirdi.

 

Sığınmacılara Özel İlgi

Yerel esnafların durumuna değinen İl Başkanı, Suriyeli göçmenlerin ildeki iş yerleri ve yerel esnaf üzerinde yarattığı baskıyı eleştirdi. Türk vatandaşlarına gösterilmeyen müsamahanın göçmenlere gösterildiğini, bu durumun haksız rekabete ve yerel esnafın zarar görmesine sebep olduğunu söyledi.

 

Halkın Gündeminden Uzaklar

İl Başkanı Mısırlıoğlu son olarak Tarım Bakanı'na seslenerek, çiftçilerin ve tarım sektörünün yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Hükümet politikalarının yetersizliğini eleştirerek, milletin içinden koptuklarını ve halkın gerçek gündemini göremediklerini ifade etti. İktidarın, yönetim zafiyetini gözler önüne serecek kadar başarısız olduğunu vurguladı.

 

Genel Başkan Akşener Halk İftarına Katılacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 23 Mart Afyonkarahisar ziyareti öncesi hazırlıkların sürdüğünü ve Afyonkarahisarlıların, Ramazan ayında siyasi polemiklerden uzak, maneviyat dolu bir ortamda ağırlandığı bir iftar sofrasında buluşacağını belirtti. İl Başkanı, tüm Afyonkarahisarlıları 23 Mart'ta gerçekleşecek etkinliğe davet etti ve 31 Mart seçimlerinin tüm adaylar için hayırlı olmasını temenni etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.