Muhammet Mısırlıoğlu'ndan Başkan Köksal'a teşekkür ziyareti

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal,a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 17 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.07.2024 02:29:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 45 sn.
299 okunma
Google News

Mısırlıoğlu, 12-13-14 Temmuz tarihlerinde kentte gerçekleştirilen İYİ Parti değerlendirme toplantısına verilen destek ve gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkürlerini iletti.

İYİ Parti İl Başkanı, Başkan Köksal'ın ve Belediye çalışanlarının toplantı süresince talep ve isteklerini yerine getirmede gösterdiği çaba için memnuniyetini dile getirdi. Özellikle parti Genel Başkanı'nın kente ziyareti sırasında gösterilen misafirperverlik ve karşılanmadaki nezaket için teşekkürlerini ifade etti.

Başkan Köksal ise yaptığı açıklamada, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nun nazik ziyareti için teşekkürlerini beyan etti. Belediye olarak şehirde gerçekleşen önemli etkinliklere destek vermeye ve hoşgörülü bir ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.