Mumyakmaz: "Uluçay Afyonkarahisar‘a gümbür gümbür geliyor.”

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, bugüne kadar Merkez İlçe de görev almış bütün yönetim kurulu üyeleri ile “seçim istişare toplantısı” yaptı.

Gündem Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 16:16:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
133 okunma
Google News

Toplantıda bir konuşma yapan Mumyakmaz “Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar‘a gümbür gümbür geliyor” dedi. 

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz eski merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve yeni yönetim ile bir toplantı yaptı. Seçim istişare toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve İl Koordinatörü Vahit Atalan, İl Başkanı Hüseyin Menteş, 24. Ve 25. Dönem Milletvekilimiz Halil Ürün ve çok sayıda partili katıldı.

 

“Türkiye Yüzyılının ilk başkanı olacak”

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz yaptığı açıklamada, “Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile Afyonkarahisar’ın milliyetçi vatanperver insanları Türkiye Yüzyılının ilk başkanını seçecek ve çok önemli projelere imza atacağız. Afyonkarahisar hiç olmadığı kadar kazanımlar sağlayacak ve 109 projenin tamamıyla birlikte yapılacak olan ek projelerle inşallah şehrimiz daha yaşanılabilir ve daha güzel bir şehir olacaktır. Bugün burada siz kıymetli yönetim kurulu üyelerimize açık ve net bir şekilde şunu söylemek istiyorum; Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar‘a gümbür gümbür geliyor. Herkesi kucaklayacak ve şehrimize Türkiye Yüzyılına yakışır hizmetler verecektir. Ben şimdiden kendisine ve aziz hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, 1 Nisan’dan itibaren başlayacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.