Nihat Sarı, cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 28.10.2023 18:05:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
185 okunma
Google News

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Sözlerime başlamadan önce büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacak olduğumuz Cumhuriyetimizin Kuruluşu’nun 100.yılını katil Israil tarafından müslüman kardeşlerimize yapılan saldırılar dolayısıyla buruk kutlayacağımızı ifade etmek istiyorum. Müslüman kardeşlerimizin yanındayız. Bu zorluğu da birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Müslüman Türk devletleri hiçbir zaman zulme boyun eğmemiştir. Cumhuriyetimizin kuruluş süreci de tarihimizin kaydettiği en büyük mücadelelerden birisi olmuştur.

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimiz, yüzyıllık tarihsel ve kültürel miras ile ilelebet sürecek bir gelecek yaratmıştır. 100 yıldır ışığımız olan Cumhuriyetimiz, ülkemizi aydınlatmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizi bize miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.