Özkaya, vatandaşlarla buluşmaya, sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, vatandaşlarla buluşmaya, sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor.

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 20.08.2024 15:45:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
105 okunma
Google News

Ziyaretlerin” Bayat, Afyonkarahisar Merkez, Sandıklı ilçelerinde devam eden Milletvekili Özkaya, partilileri, vatandaşlar, üreticiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarım ile buluşmaya devam etti. Gün boyu süren ziyaretlerinde Milletvekili Özkaya, İl Özel İdare ve kamu kurumları tarafından yapılan yatırımlar yatırımları yerinde inceledi. Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Toplumumuzun her kesimi ile kuçaklaşmaya, onların dertlerini taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyoruz. Çiftçilerimiz, üreticilerimiz, esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir arada onlar için yapabileceğimiz çalışmaları konuşuyoruz. İnşallah hep birlikte yaşanan sıkıntıların üstesinden Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geleceğiz. AK Parti olarak her zaman milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi. 

AK Parti’nin Milletvekilleri, teşkilatları ve belediye başkanları olarak tam kadro halkın yanında olduklarını ifade eden Milletvekili Özkaya, “şehrin dört bir yanında eserlerimiz ve hizmetlerimiz ile varız. İçerisinde bulunduğumuz geçici sorunları da yine birlikte aşacak, daha güzel günlere hep birlikte erişeceğiz. Sahada edindiğimiz intiba Milletimizin Cumhurbaşkanımız ve AK Parti mize güveni tam. Biz bugüne kadar olduğu gibi, halkımızın desteği ile kimin ne dediğine bakmadan sadece milletimizin sesine kulak vererek yürüyüşümüze devam ediyoruz.“ dedi. 

Devlet Su İşleri ve Devlet Hastanesinde de ziyaretlerde bulunan Milletvekili Özkaya, “Yer altı kaynaklarımız iklim nedeniyle azalıyor, DSi Yetkililerimiz ile bu hususta yapılabilecek çalışmaları konuştuk. Hali hazırda su ile ilgili sorunları istişare ettik. Hemşehrilerimizden istirhamımız sularımızı en verimli şekilde kullanalım, bu bir milli servet, su olmazsa yaşam olmaz. Ayrıca yine DSİ çalışmaları üzerine, çiftçilerimizin talepleri üzerine şube müdürlerimiz ile verimli bir görüşme yaptık” dedi. 

Afyonkarahisar Devlet Hastanesini ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Özkaya, burada Başhekim Mehmet Duran’dan bilgiler aldı.Sağlık alanında Afyonkarahisar’ın bölgesel bir merkez haline geldiğine dikkat çeken Milletvekili Özkaya, “Geldiğimiz noktada yapılan muazzam yatırımlar, hastalara verilen hizmetler sayesinde çevre illerden hasta kabul eden bir sağlık sistemimiz var. Bugün itibari ile Afyonkarahisar merkezde bulunan sağlık bölümleri ile sağlık alanında marka halindeyiz. Tüm bunlar bizlerin yoğun takib ve talebi neticesinde hayata geçirildi. Üniversite ve Devlet Hastanelerimizde toplam 1530 yatak kapasitesi ile bir çok ilin ötesindeyiz. İnşallah bu alanda yeni yatırımları da kazandırmaya devam edeceğiz. Merkez Ağış ve Diş Sağlığı Hastanesi, Başmakçı, Bolvadin, Çobanlar, Dinar Haydarlı, Tatarlı,  Emirdağ, İhsaniye, İhsaniye, Sandıklı ve Şuhut ilçelerimizde 25 sağlık tesisimizin hiçbirisi gayretli yakın talibimiz neticesinde tasarruf tedbirlerine takılmıyor, 11 tesisin inşaatı devam ediyor.  3 tesis ihale hazırlığında, 11 tesis de proje aşamasında. İnşallah şehrimizin bu alanda daha ileri bir noktaya gelmesi için önemli bir adım olacak. Şimdiden tesislerin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.