Şampiyon Karatecilerden Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e ziyaret

Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonasında dereceye giren Şampiyon karatecilerimiz, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü ziyaret ettiler.

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 16:50:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
78 okunma
Google News

İlçemizde senelerdir başarılı sonuçlar elde eden, Yıldız Karate Salonu sahibi Doğan Yıldız Hocamız ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz refakatinde, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü ziyaret eden Şampiyon karatecilerimiz, burada girdikleri dereceler ve yaptıkları çalışmalar hakkında kendileriyle sohbetlerde bulundular.

 

Hocamız Doğan Yıldız burada yaptığı açıklamada; Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonasında Sandıklı ilçemizden eğittiğimiz çocuklarımız, değişik yaş grubu ve kategorisinde Türkiye birincilikleri elde ettiğini, bu dereceler neticesinde; Karadağ’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını ifade ettiler.

 

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl çocuklarımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ederek, kendilerine günün bir armağanı olması münasebetiyle saat hediye ettiler. Sandıklı ilçemizin adını katıldıkları her platformda başarı ile temsil ettiklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Doğan Hocamıza her zaman destek vereceklerini, bu bağlamda başarılarının devam etmesini temenni ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.