Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım'dan Karayollarına ziyaret

Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu'nu makamında ziyaret ederek ilçeye heybesi dolu döndü.

İlçeler Yayın: 26 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2024 20:34:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
280 okunma
Google News

Başkan Yıldırım, bu önemli projelerin hayata geçmesinde büyük emeği olan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'a ve Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu'na teşekkür etti. 


Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, ilçeye hizmet kazandırmak için yoğun bir mesai de çalışmalarına devam ediyor. Başkan Yıldırım, Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu'nu makamında ziyaret ederek ilçeye müjdelerle döndü.

Başkan Yıldırım, “Heybemiz dolu döndük”
İlçeye önümüzdeki günlerde kazandırılacak olan müjdeler hakkında bilgiler veren Başkan Yıldırım, “Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kamulaştırma çalışmaları çerçevesinde, İlçemizin sanayi potansiyelini artıracak ve ekonomik gelişimini hızlandıracak olan Merkez 2. OSB'nin kamulaştırma süreci hız kazanıyor. Bu çalışma, Sinanpaşa'nın sanayi alanında önemli bir merkez olma hedefini destekleyen en kritik adımlardan biridir. Diğer bir proje ise, Devlet Hastanesi Ayvalı Yolu Üzerindeki Köprü Yapımıyla ilgili olarak, İlçemiz sınırları içerisinde yer alan Devlet Hastanesi'nin ulaşımını kolaylaştıracak olan köprü yapımına başlanacak. Bu proje, hastaneye erişimi daha güvenli ve hızlı hale getirerek vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanmasını sağlayacak. Son olarak Sinanpaşa-Kılınçarslan arası yolun asfaltlanmasıyla İlçemizin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Sinanpaşa'dan Kılınçarslan'a kadar uzanan yolun asfaltlanması çalışmaları başlatılacak. Bu proje, hem yerel halkın hem de ilçemize gelen ziyaretçilerin konforlu bir yolculuk yapmasını sağlayacak” dedi.

Taytak ve Köroğlu'na teşekkür 
Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, bu önemli projelerin hayata geçmesinde büyük emeği olan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'a ve Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu'na teşekkürlerini sundu. Başkan Yıldırım, halkımızın da desteğiyle bu projelerin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.