TOBB Başkanı lisanslı depoların açılış töreni için ilimize geliyor

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, bir açıklama yaparak, Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ilimize Borsanın açılış programına katılmak üzere geleceğini duyurdu.

Gündem Yayın: 13 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.07.2024 00:05:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 31 sn.
239 okunma
Google News

Mühsürler yaptığı açıklamada, Ticaret Borsamızın Büyük Yatırımı Olan Dinar Lisanslı Depolarımızın Açılışını Allah izin verirse 18 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 15:00 olarak gerçekleştireceğiz. Açılış programını TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu ve il protokol üyeleri, Borsalar ve odalar camiamız ve çiftçilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 57.200 ton kapasite ile Türkiye’de ilk 5 içerisine girmeyi başaran yatırımımız ülkemize şehrimize ve çiftçilerimize hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.