TOÇ BİR-SEN Özgür Kudüs Resim Yarışması ödülleri belirlendi

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şubesi tarafından İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Özgür Kudüs” temalı resim yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Gündem Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 14:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
81 okunma
Google News

Törende 20 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. Memur-Sen Konağında düzenlenen etkinlikte ilk olarak misafirlerin fotoğrafları çekilerek Kudüs fonlu fotoğraf baskıları hediye edildi. Etkinliğe katılan tüm çocukların mesajlarını ve resimlerini içeren bir tuval tablosu hazırlandı. Ardından çocuklar için boyama etkinliği ve kaligrafi etkinliği düzenlendi.

Ödül törenine Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Ömer DAYI, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdür Yardımcısı Abdullah GEDİL, Afyonkarahisar İl Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü Murat KUZKALE, TOÇ BİR-SEN Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Nevzat KARAKOÇAN, Afyonkarahisar Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Eralp Ekrem GECE, Afyonkarahisar Eğitim Bir Sen Üniversite Şube Başkanı Vehbi GÜLSEREN, Afyonkarahisar Birliik Haber-Sen İl Temsilcisi Mehmet SARAY, Memur-Sen Arama Kurtama Birimi Ekip Lideri Hüseyin KARAŞAHİN, katılım sağladı.

Şube Başkanı Muhammet ERDAL yaptığı konuşmada “Yaklaşık 2,5 aydır Siyonist İsrail tarafından Gazze’de, Batı Şeria’da binlerce çocuk, anne, baba, aile katledildi. Bizler bu zulme tepki göstermek, en azından safımızı belli etmek adına burada toplandık. Programımıza katkı veren tüm çocuklarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

Yarışmanın ilkokul kategorisinde 1. Ayşenaz KESKİN olurken Ortaokul kategorisinde 1. Ali CANKARA oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.