Uluçay, “Hemşehrilerimizin zor günlerinde yanlarında olacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, projeleri arasında yer alan ‘Taziye Evi’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 17:18:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
125 okunma
Google News

Uluçay açıklamasında, “Projemiz sayesinde taziye ziyaretleri daha organize bir şekilde gerçekleşecek. Bizler de hemşehrilerimizin zor günlerinde gönül belediyeciliği anlayışımızla kendilerine daha fazla destek de bulanacağız” dedi.

 

“Hemşehrilerimizin zor günlerinde yanlarında olacağız”

Uluçay yaptığı açıklamada hemşehrilerinin zor zamanlarında yanlarında olacaklarının vurgusunda bulanarak, “Şehrimizin kültürel ve sosyal dokusuna uygun şekilde hizmet verecek iki adet taziye evini projelerimiz arasına aldık. Şehrimizde bulunan Asri Mezarlık ve Bayraktepe Mezarlık’larında taziye evi projemizi hayata geçireceğiz.  Projemiz içerisinde dijital mezarlık bilgi sistemi de yer alacak. Projemizle şehrimizin manevi atmosferine önemli katkı sağlayarak aynı zamanda da hemşehrilerimizin taziyelerini düzenli ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlayacağız. Belediye olarak cenazesi olan hemşehrilerimize her türlü desteği sağlamanın yanı sıra zor günlerinde de yanlarında olacağız” dedi.

 

“Hemşehrilerimize daha fazla destek olacağız”

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; taziye, bizim kültürümüzde önemli bir yer tutuyor. Ancak mevcut şartlarda taziye ziyaretleri genellikle evlerde yapılıyor ve zaman zaman mekânsal sıkıntılar yaşanabiliyor. Biz bu noktada, hemşehrilerimize bu zorlu süreçlerinde daha sağlıklı ve düzenli bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Taziye evi projemiz, bu ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanarak modern ve kullanışlı bir mekân olarak hizmete sunulacak. Projemiz sayesinde taziye ziyaretleri daha organize bir şekilde gerçekleşecek. Bizler de hemşehrilerimizin zor günlerinde gönül belediyeciliği anlayışımızla kendilerine daha fazla destek de bulanacağız.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.