Yağcı, Yardım Sevenler Derneği'yle Buluştu: "Sol El Vereni Görmüyor"

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 17:11:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
76 okunma
Google News

Alper Yağcı'nın seçim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Kent genelinde yoğun bir tempoyla sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında yerel değerlere ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretler düzenleyen Yağcı, toplumun farklı kesimlerinden destek ve öneriler toplamanın yanı sıra, şehir için önemli olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyor.

Yağcı ve beraberindeki İYİ Parti heyeti, Afyonkarahisar'da Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Necla Can ve yönetimini ziyaret ederek önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda, sivil toplum ile devlet arasındaki iletişimi güçlendirmenin ve bu sürekliliği sağlamanın önemi vurgulandı. Ayrıca, gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan projelerin de ele alındığı görüşme, yapıcı bir diyalog ortamında geçti.
Yağcı, derneğin kentte üstlendiği önemli rolleri ve hassasiyetleri takdirle karşıladığını belirterek, göreve gelmeleri durumunda derneğin ve benzer sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına tam destek vereceklerini ifade etti. Dernek Başkanı ve yönetimine sıcak karşılama ve misafirperverlikleri için teşekkür eden Yağcı, başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve İYİ Parti'nin göreve gelip gelmemesine bakılmaksızın sivil toplum kuruluşlarına desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.