Yurdunuseven genel merkez tarafından Kilis temayülüne görevlendirildi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven AK Parti Genel Merkezi tarafından Kilis’te yapılan AK Parti Belediye Başkan adayları temayül yoklamasına görevlendirildi.

Siyaset Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 13:50:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 46 sn.
87 okunma
Google News

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi için 81 ilde düzenlenen temayül yoklaması kapsamında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Genel Merkezi tarafından Kilis’te görevlendirildi. Dün itibariyle Kilis’te bulunan Yurdunuseven, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte ilk olarak Kilis Valisi Tahir Şahin’i ziyaret etti. 
Milletvekili Yurdunuseven, bugünde Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve AK Parti Kilis İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı ile birlikte Kilis’te belediye başkan adayları temayül yoklamasının startını verdi. Yurdunuseven, demokrasinin bir örneği olan bu temayülün Kilis’e ve tüm Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.