Zafer yürüyüşüne anlamlı katılım

Afyonkarahisar’da, Zafer Haftası ve Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü'ne, önemli isimler katılım gösterdi.

Gündem Yayın: 27 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 27.08.2024 10:38:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
273 okunma
Google News

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın davetlisi olarak şehrimize gelen CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçe belediye başkanları ve il başkanları da bu anlamlı yürüyüşte yerlerini alarak Kocatepe’ye çıktı. 

 

TARİHİ ANLARI YENİDEN YAŞADILAR
Etkinlikler kapsamında, katılımcılar ilk olarak Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün karargâhı olan Şuhut Atatürk Evi’ni ziyaret etti. Ardından Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut İlçe Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, sonrasında Zafer Yürüyüşü’ne katılan Başkanımız Burcu Köksal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ülkemizin dört bir yanından gelen yurttaşlarla birlikte Kocatepe’ye yürüdü.
Büyük Taarruz’un kahramanlık dolu ruhunu anmak ve şehitlerimize olan minnetimizi ifade etmek amacıyla düzenlenen bu yürüyüş, katılımcılara tarihi yeniden yaşatırken, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu bir atmosfer oluşturdu.


“KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Zafer Yürüyüşü'ne katılmak üzere şehrimize gelen CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
"Önce Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda verilen mücadeleye yakından tanıklık etmiş Şuhut Atatürk Evi’ni ziyaret ettik, ardından İlçe Başkanlığımızda yurttaşlarımızla bir araya geldik. Büyük Taarruz ile atılan ilk adım, bundan tam 102 yıl önce, tarihin gördüğü en büyük zaferlerden biri ile taçlanmış; Türkiye Cumhuriyeti Devleti, egemen güçlerin prangalarından kurtularak tam bağımsızlığa kavuşmuştur. Bu kutlu mücadelenin başkomutanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene!"

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.